вторник, 28 февруари 2017 г.

Кой ще победи в UFC 209?


На 4 март, 2017г. (събота), в Т-Мобайл Арена, Лас Вегас ще се изправят един срещу друг Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън. Въпреки, че тази среща не е главното събитие на вечерта, интересът е огромен, защото победителят от този двубой ще се изправи срещи Конър МакГрегър. Освен това вълнението около този мач е голямо заради  уникалните стилове на двамата MMA състезатели и техните дълги поредици от победи без загуба. 

Хабиб си е поставил амбициозна цел да се превърне в легенда на световния MMA и да се запише в историята на спорта с недостижими рекорди. До момента Хабиб е с 24 победи, без загуба.
Тони е известен с умението си да бъде нестандартен и непредсказуем. Той е сигурен, че след 9 поредни победи следва 10-та. 

Очертава се напрегнат и интересен мач, защото двамата състезатели имат различни стилове на игра, както в стойка, така и на земя. Тони е известен с разнообразната си играта, с куп трикове и атаки от системата "10th Planet Jiu Jitsu". 
Хабиб успешно прилага редица силови прийоми от бойното САМБО и е способен да пречупи своя противник, катко психически, така и физически. 
Едно е сигурно и двамата са силни и нестандартни. 

Бележка: мачът не се състоя поради здравословни проблеми на Хабиб, възникнали в следствие на намаляване на теглото непосредствено преди мача.



Няма коментари:

Публикуване на коментар