сряда, 16 юли 2014 г.

Google предлага тренировки по бразилско джу джицу на служителите си.

време за прочитане: 50 сек.
Ясно е, че всеки знае какво е Google и колко  много умни хора работят в тази мощна, глобална компания. Google разполага с огромен офис в Силиконовата долина (Калифорния)  и вече предлага на своите неуморни служители уроци по бразилско джу джицу.
Googleplex е известен с нестандартния си дизайн и оборудване, които по-скоро приличат на детска площадка за игри отколкото на работен офис. Google предлага страхотни бонуси като безплатен автобусен транспорт с WiFi, местно медицинско обслужване и куп други важни екстри. Основната цел на всички екстри на територията на Googleplex е да направят дългите и тежки работни дни по-поносими. Много от служителите понякога работят 16 часа дневно месеци наред.

Тренировките по бразилско джу джицу се водят от Milton Bastos от Института по бойни изкуства в Калифорния.
Идеята е служителите да се възползват от всички положителни аспекти на BJJ тренировките: самоотбрана, фитнес, намаляване на натрупания работен стрес, намаляване на теглото, социални контакти, създаване на приятелства и др.
За да разберете какво е казал Milton за първите тренировки в Googleplex вижте цялата статия  Google Now Providing Their Employees With BJJ Classes.
Ако смятате, че е дошъл момента да направите пробна тренировка по BJJ посетете залата на СК Туистед.

Ако харесвате статията моля да я споделите или да я харесате.

Няма коментари:

Публикуване на коментар