вторник, 27 декември 2016 г.

Блогът за BJJ с нова визия

Блогът за пътя на бразилското джу джицу е с обновена визия 

С радост споделяме с Вас, че сме изключително доволни от Вашата активност и Ви благодарим за всичките Ви коментари, споделяния и харесвания. Въпреки известния застой в писането през 2015г, публикациите в блога достигнаха до много нови читатели, благодарение на доброто си класиране в Google (с днешна дата - над 55 думи на първа страница). Този резултат нямаше да се получи без общите усилия на нашите автори и Вашата активност. Благодарим Ви!
Първата публикация беше направена през юли 2014г и блогът постепенно стана популярнен главно между членовет на СК Туистед Джу Джицу. От 2014г. до края на 2016г настъпиха куп промени и блогът реагира на тях с "освежаване" на визията и още няколко новости.

Още новости през 2017г

Полезните публикации със сигурност остават на първо място в списъка ни със задачи. Очаквайте нови автори, които ще се погрижат да получите полезни материали от и извън бразилското джу джуцу.

Блогът ще има своя facebook страница (BJJ Blog) и собствен видео канал в YouTube. В канала ще откриете полезни видеоклипове и информация за интересни събития в страната и чужбина. Освен това ще откриете анализи на мачове, демо на отделни техники и мнения на световни BJJ звезди.

Всички новости изискват усилия и време. Разчитаме на Вашата подкрепа и очакваме да бъдете активни.

Желаем Ви весела нова година и много щастливи мигове на татамито и извън него. Осс!

Няма коментари:

Публикуване на коментар